Pàgines

dimarts, 30 d’abril del 2013

assemblea apimes

Benvolguts/des:

Com sabeu, el proper dijous 9 de maig hi ha convocada una vaga general de l'ensenyament a tot l'estat. La CEAPA, que és la confederació espanyola d'apimes a la que pertanyem, hi dóna suport. No obstant, els membres de la junta de la FAPMA pensem que la postura de la federació ha de respondre a un debat intern amb les apimes membres. D'una banda, la Junta considera que hi ha motius més que suficients per secundar aquesta vaga. De l'altra, entenem que demanar a les famílies que no vagin o no duguin els al·lots a escola requereix un debat i uns consens més amplis.

Per açò vos convocam a una assemblea d'apimes, que es farà el proper divendres 3 de maig de 2013, a les 18 h., al centre de convencions des Mercadal (al costat de la sala multifuncional). L'ordre del dia té un únic punt, que és debatre sobre la postura de la FAPMA davant de la vaga i adoptar un acord al respecte.

Ja sabem que vos convocam amb molt poc temps, i vos en demanam disculpes. Però pensam que cal prendre la decisió el més prest possible perquè després hi hagi temps, sigui quina sigui la decisió, d'informar les famílies. De tota manera, si no podeu enviar ningú, deixam oberta la possibilitat que expresseu la vostra opinió per correu, i tindrem en compte el vostre vot com si hi assistíssiu personalment. El que si que vos demanam que feu és debatre internament el tema a nivell de junta d'apima, encara que sigui electrònicament, i que adopteu un posicionament per expressar-lo ja sigui a la reunió de divendres, o ja sigui mitjançant el correu electrònic.

Gràcies per la participació. La FAPMA la feim entre tots/es!

FAPMA Menorca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada