Pàgines

dissabte, 9 de març del 2013

per l'escola pública



Benvolguts companys d'APIMAs de Ciutadella,
després d'assistir a la reunió de la plataforma per la defensa de l'escola pública en la qual es van organitzar les jornades de protesta que acompanyaran les vagues dels dies 13, 14 (per als estudiants) i 20, hem pensat fer-vos arribar aquestes informacions més destacades:
Jornades de protesta:
13 de març: VAGA de professorat i concentració a les 12 h. davant la delegació del govern. Al capvespre SORTIDA AL CARRER de tota la comunitat educativa a les 19h.:“Per l’escola pública tu també “CONTES” de manera simultània a Maó, Alaior, Ferreries i Ciutadella.
14 de març: VAGA d’estudiants.
20 de març: VAGA de professorats i estudiants. Al capvespre, manifestació.
Us adjuntam també el cartell del primer acte, dia 9 de març que es fa a Alaior.

Sobretot ens interessa informar-vos de l'acte de dia 13, ja que volem que sigui prou significatiu i que arreplegui prou persones de la comunitat educativa.Aquest acte del capvespre consistirà en:

“Per l’escola pública tu també “CONTES”
Es pretén un acte de protesta calmat i tranquil que ens inclogui a tots grans i petits, pares i no pares, mestres i no mestres, alumnes i no alumnes, siguis qui siguis, si t’interessa defensar l’educació pública allí t’esperem.
  • Ens trobem el dia 13 a les 19h. A Alaior , Ferreries, Maó i Ciutadella (Plaça Nova).
  • Si pots vine de verd o de negre.
  • Porta un fanalet (pot ser un espelma i got de plàstic).
  • Seu amb el grup de lectura que vulguis.
  • Emprarem una de les nostres eines més habituals i que tots relacionem amb l’educació i a cultura. Ens disposarem en petits grups, il·luminats pels nostres fanals i llegirem contes.
  • A les 19’30 es farà lectura del manifest.
Esperem que en faceu la màxima difusió per tal que resulti un acte amb prou rellevància a Ciutadella. L'educació dels nostres fills s'ho ben val.
Moltes gràcies,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada