Pàgines

dissabte, 23 d’agost del 2014

REUNIO APIMA MAIG 2014

ACTA DE LA SESSIÓ DE L’ASSEMBLEA GENERAL DE L’APIMA DE L’ESCOLA D’EDUCACIÓ INFANTIL “ES MUSSOL”
CURS 2013-2014


Data:  Dijous, 29 de maig de 2014
Hora:  20:15
Lloc:  EEI ES MUSSOL, Plaça Jamma s/n Ciutadella


Assistents:

Marta Costeja Bonet
Aina Calatayud Gual
Veronique Niessen
Mònica Bosch Pons
Ester Anglada Torres
Antònia Pilar Moll Martí
Margui Llabres Anglada
Susagna Torres Termes



Punts de l’ordre del dia:

1.   Acta reunió anterior

L’acte de la reunió del 8 d’abril s’ha revisat pels presents i s’aprova per unanimitat.


2.   Dades especials

Les mestres han fet saber a l'APIMA que el Claustre ha aprovat les següents activitats:

-      17 de juny: comitiva de Sant Joan
-      19 de juny: excursió a Es Pinaret pels fillets de P2
-      20 de juny: festa d’avellanes


3.   Festa de Sant Joan


Desprès de valorar les diferents propostes i passar a votació, la majoria aprova celebrar la festa de Sant Joan des Mussol el 17 de juny a les 6 de la tarda. Els cavalls vindrien entre les 18:30 i 19:00.

A part del tradicional replec de cavalls i xocolatada sorgeixen diferents propostes per activitats addicionals, entre les quals finalment s’aproven les següents:
- vendre un ventall fet per l'APIMA
- fer un sorteig amb 3 premis

REPLEC Hi ha 4 mares que coneixen algun cavaller que eventual voldria venir. Convindria donar algun detall als cavallers. Possiblement hi pot haver detalls d’altres anys. Es demanarà a na Sili.

BERENETA / XOCOLATADA Na Margui, en representació del Claustre de Mestres, demana que aquest any només es demani als pares de portar salat, perquè hi sol haver un excés de dolç. Na Margui s’ofereix a fer les llistes per penjar a les aules. Na Pili encarregarà 4 ensaïmades grosses al forn Curniola i portarà 5 litres de rosella, n'Ester portarà xocolata, na Mònica portarà 200 gots normals, 15o de gin, tovallons, aigua i trina sense gas. N'Aina portarà gin amb llimonada

SORTEIG Ester fera paperetes (tires de rifes) pel sorteig: aniran a €1,50 cada tira. Com a primer premi es mirarà si hi algun pare artístic que vulgui fer una donació en benefici de l'APIMA. Pel segon i tercer premi es comprarà u be i un tambor de Sant Joan.

VENTALL Es compraran ventalls blancs i desprès s’organitzarà un taller de pares per pintar-hi un Mussol amb un mocador de Sant Joan a sobre.


4.   Orla

S’aprova per unanimitat la proposta d’elaborar una orla amb les fotos de tots els nens que deixen el centre aquest curs (nascuts al 2011). N'Ester s’ofereix a fer l’orla. La idea inicial era utilitzar les fotos de carnet que te el centre de cada nen, però al final es decideix donar la oportunitat als pares d’entregar un altre foto del seu nen si ho prefereixen. Els pares podran enviar les fotos al correu electrònic d'Ester amb nom i cognom del nen.


        5. Luda

Com a darrer punt de l’ordre del dia na Margui demana si l'APIMA pot pagar el material per fer macarrons i gumis, Desprès de consultar l’estat de les comptes, la tresorera informa que hi ha prou pressupost i els membres de l'APIMA presents aproven la proposta. Na Mònica i n'Aina s’ofereixen per elaborar els macarrons.




La sessió es tanca a les 22:00 hores.






LA PRESIDENTA                                                             LA SECRETÀRIA




Marta Costeja Bonet                                                           Veronique Niessen

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada