Pàgines

divendres, 23 de novembre del 2012

FAPMA

Aquest es un comunicat que ens envia FAPMA ( per aquelles persones que no ho conèixen es tracta d'una associació d'APIMA de tota l'illa)
 
"
Benvinguts pares i mares.

Durant els últims anys la FAPMA no ha tingut l'activitat que l'educació a Menorca es mereix. Aquest curs, fins i tot, hi ha una manca de participació dels pares en la junta directiva que ha fet que en aquests moments la Federació estigui gairebé aturada. L’actual moment que travessa el sistema educatiu, no obstant, ens exigeix que ens organitzem d’una manera efectiva per poder fer arribar la veu de pares i mares en totes aquelles instàncies on es decideixen coses importants sobre l’educació dels nostres fills i filles. Per açò no ens podem permetre que la FAPMA estigui inactiva. Tinguem en compta que els pares tenen un representació al Consell Escolar de Menorca i també al consell Escolar de les Illes Balears.

El passat juliol, es va convocar una assemblea per analitzar la situació i es va decidir que una petita junta gestora preparés una assemblea extraordinària per nomenar una nova Junta que assumeixi el compromís de rellançar les activitats de la Federació. És molt important que les diverses APIMES feu l’esforç d’enviar algun representant a aquesta assemblea extraordinària per tal de començar aquesta nova etapa amb el màxim de consens i de representativitat. Açò farà possible que la veu dels pares i mares es torni a sentir en força en el sistema educatiu".

Us esperem a Centre de Convencions des Mercadal (al costat de la sala multifuncional) dimecres 28 de novembre de 2012 a les 19 hores.

Menorca, 22 de novembre del 2012
Signat: Junta Gestora

Junta Gestora
Josep Maria Zardoya
Avel·lí Capó
Josep Castells
FAPMA MENORCA "

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada