Pàgines

dissabte, 9 de març del 2013

Fapma ( trobada APIMAS)


Benvolguts companys i companyes,
Com sabeu, la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Menorca (la FAPMA), ha reprès la seva activitat amb una nova junta. El nostre objectiu és el mateix que el de totes les APIMES de Menorca: millorar l’educació dels nostres fills i filles de manera que tinguin garantida una formació humana i acadèmica de qualitat en totes les etapes educatives. Les famílies som agents importants per aconseguir aquest objectiu i la nostra veu ha d’estar present tant a nivell de centres com a nivell municipal, insular i autonòmic. En aquest sentit, creiem que hem de treballar molt més en xerxa i en equip. Junts podem detectar millor les necessitats, buscar solucions i fer arribar les nostres demandes allà on pertoqui.
És per aquest motiu que hem decidit convocar trobades amb totes les APIMES de l’illa. Ens presentarem, us explicarem com ens estem plantejant la feina i recollirem totes les aportacions que pugueu fer, alhora que estudiarem conjuntament com establir una bona comunicació entre totes les associacions.
Us convoquem a la trobada de:
CIUTADELLA: Dia 14 de març, a les 19 h, a l’ES Josep Mª Quadrado.
Creiem que amb l’assistència d’un representat per cada APIMA és suficient, però tampoc hi ha cap limitació.
Us preguem que confirmeu que heu rebut aquesta convocatòria. Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu escriure’ns a aquesta mateixa adreça.
Gràcies pel vostre interès i fins prest.

La junta de la FAPMA Menorca

FAPMA Menorca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada